Online reserveren
of bel: 030 232 04 50

 

Film Café
Een gezellige, leuke en leerzame filmmiddag vol obscure eendagsvliegen en bijzondere momenten uit bekende en minder bekende films, voorzien van anekdotes door bevlogen gastheer Constant Hoogenbosch. In ongedwongen sfeer biedt het Film Café iedere maand een nieuw en vooral dynamisch programma van hoogtepunten, mijlpalen, rariteiten en opzienbarende gebeurtenissen uit meer dan honderd jaar film waarbij ook actuele thema’s en ontwikkelingen niet worden vergeten.

De volgende editie is op zaterdag 6 mei >

 

 


 

Movies That Matter on Tour

Movies that Matter On Tour is een spin off van het jaarlijkse Movies that Matter festival; gelauwerde films van het festival touren door heel Nederland langs filmtheaters. Sinds de oprichting van de stichting Movies that Matter in 2006 kent Movies that Matter een landelijk, maandelijks film- en debatprogramma. Movies that Matter werkt hiervoor samen met lokale theaters en lokale vrijwilligers (veelal Amnesty groepen) door het hele land. De opzet is als volgt: iedere maand tourt een andere film langs de theaters. Een film waarin mensenrechten centraal staanen die aanzet tot nadenken en napraten. Daarom organiseren lokale partners bij de filmvoorstellingen een verdiepingsprogramma. Om continuïteit te waarborgen en een vast publiek aan het programma te binden vinden de programma’s met een vaste frequentie en op een vast moment in de maand plaats. 

De volgende editie is op maandag 1 mei >

 

 


 

Psychoanalyse & Film

De Nederlandse Vereniging van Psychoanalyse organiseert samen met het Nederlands Psychoanalytisch Genootschap en het Louis Hartlooper Complex de filmreeks Psychoanalyse & Film. Psychoanalyse & Film bestaat uit maandelijkse filmvertoningen met een inleiding door een deskundige en na afloop een discussie.

De volgende editie is op woensdag 19 april >