Kokomo City
Queer in Wonderland X LHC

Kokomo City

Queer Special

Ontdek

Kokomo City won de NEXT Innovator Award en NEXT Audience Award van het Sundance Film Festival, evenals de Berlinale’s Audience Award in de sectie Panorama Documentary.

Credits

Regie
D. Smith
Cast
Daniella Carter (Zichzelf), Koko Da Doll (Zichzelf), Liyah Mitchell (Zichzelf)
Genre
Documentaire
Speelduur
73 min.
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Omschrijving

Vier Zwarte transgender-sekswerkers in Atlanta en New York City – Daniella Carter, Koko Da Doll, Liyah Mitchell en Dominique Silver – worden gevolgd en houden niets achter terwijl ze de muren van hun beroep afbreken. Kokomo City is het speelfilmdebuut van de tweevoudig Grammy-genomineerde producer, zanger en songwriter D. Smith. Smith, die geschiedenis schreef als de eerste transvrouw gecast in een primetime tv-programma zonder script, filmde en monteerde ook deze enorm vermakelijke en verfrissend ongefilterde documentaire.

In samenwerking met het collectief Queer in Wonderland. Introductie en nagesprek met queer activist, kunstenaar en adult content creator Goddess Coco. Coco gaat het gesprek aan over de leuke en minder leuke kanten van sekswerk, kink en polyamorie.

Andere films in ons Queer programma

Joyland
Queer Verwacht Special

Joyland

Mumtaz haar zoon, Haider, werkt stiekem als achtergronddanser bij Biba, een transvrouw die optreedt in een dansclub. Wanneer hij verliefd wordt op haar, barst er een cultuurclash los.

  • Kijkwijzer 12