Horeca

LHC heeft een passie voor lekker eten en drinken en is dagelijks geopend voor koffie of thee met gebak, lunch, borrel en diner. Onze keuken is elke dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Een tafel reserveren voor diner doe je eenvoudig via de reserveringsmodule op deze site (rechts onderin het scherm). Vragen, opmerkingen of speciale wensen kun je aangeven in deze reserveringsmodule of ter plaatse doorgeven aan ons team. Het is alleen mogelijk om een tafel te reserveren voor De Salon. Liever buiten zitten? Kijk ter plaatse of er een tafel vrij is op het terras, het is dan geen probleem de reservering te verschuiven.

Klik hier om onze Winterkaart te bekijken.

Click Here to see our Winter menu in English.

Kerstdiner in Louis Hartlooper

Vier de feestdagen met een heerlijk kerstdiner op Eerste en Tweede Kerstdag in Slachtstraat. Het speciale kerstmenu van onze chef bestaat uit 3 of 4-gangen vol feestelijke gerechten. Keuze uit:

  • Zalm gemarineerd in rode bieten en tandoori, geitenkaasmousse, granny smith en zeewierkrokantje
  • Pompoensoep met crème fraîche en truffel*
  • Eendenborst in 5 spice jus, polenta-maiscrème, bimi, bospeen, kerrie popcorn
  • Chocolademousse, amandelspijs, mandarijngelei en chocolade crumble

of

  • Burrata, mango, avocado, chilli-olie, aceto uitjes, pappadum
  • Pompoensoep met crème fraîche en truffel*
  • Koningsoesterzwam met knolselderijpuree, bimi, bospeen, polenta, truffeljus
  • Chocolademousse, amandelspijs, mandarijngelei en chocolade crumble

3-gangenmenu €47,50 | 4-gangenmenu* €52,50 excl. drankjes.
Reserveren kan t/m woensdag 18 december via de reserveringsmodule rechts onderop onze website.

In onze keuken staat duurzaamheid voorop. Daarom werken wij met lokale en eerlijke ingrediënten. Puur en smaakvol eten, daar gaat het om.
Chris, chefkok
Jouw evenement in LHC?

Voor grote en kleine gezelschappen verzorgen wij op verzoek ook de catering. Of het nu gaat om een ontvangst, borrel of buffet, wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie.