Verhuur

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een evenement of presentatie? Heb je een vergaderplek nodig? Wil je een borrel of diner organiseren? Of heb je altijd al een privé voorstelling willen houden in een echte bioscoopzaal? Bij het Louis Hartlooper Complex is het mogelijk om op doordeweekse dagen een of meerdere bioscoopzalen te huren. Daarnaast beschikken we over Café Das Kabinett voor een besloten borrel of bijeenkomst, een vergaderzaal en een grote foyer.

Voor zowel kleine als grote gezelschappen kunnen wij de catering verzorgen. Van een glaasje welkomstbubbels of kopje koffie tot een volwaardig diner(buffet) en alles daar tussen in. Wij denken hierbij graag met je mee om jouw evenement tot een succes te maken!

Wij verhuren de bioscoopzalen op maandag tot en met vrijdagmiddag in blokken van 3 uur. Op vrijdagavond en in de weekenden verhuren wij geen zalen. Voor meer informatie, uitgebreidere technische specificaties per zaal of een vrijblijvende offerteaanvraag kan je mailen naar: verhuur@hartlooper.nl

De ruimtes van LHC

Foyer
De Foyer is onze grootste horecaruimte en is zeer geschikt voor ontvangsten/borrels/diners van grote partijen. De ruimte beschikt over een eigen bar en mogelijkheden voor gebruik beamer en scherm. Capaciteit: 60 zitplaatsen / 120 borrel.

Café Das Kabinett
Café Das Kabinett is een sfeervolle multifunctionele (horeca)ruimte op de begane grond. Door de aanwezigheid van een eigen bar, beamer en geluidsinstallatie zijn er tal van mogelijkheden. Wij faciliteren hier borrels, presentaties en workshops. Capaciteit: 20 pers carré/40 pers theateropstelling/60 pers borrel.

Vergaderzaal
De vergaderzaal bevindt zich boven in de toren van het Louis Hartlooper Complex. Een heerlijke plek waar je ongestoord en comfortabel kunt overleggen. De ruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen. Er zijn tevens mogelijkheden voor gebruik van de beamer, internet en flip-over.

Zaal 1
Zaal 1 is met een capaciteit van 201 stoelen de grootste zaal in ons complex. Deze zaal is onder de voormalige binnenplaats gebouwd en biedt tal van mogelijkheden.

Zaal 2
Zaal 2 biedt ruimte aan 106 personen en is onze een na grootste zaal, gelegen aan de parkzijde van het pand. De zaal is sfeervol voorzien van theaterverlichting en bruikbaar voor allerlei evenementen.

Zaal 3
Zaal 3 is gelegen op de eerste etage, aan het Ledig Erf. De filmzaal beschikt over 81 zitplaatsen. Deze zaal is geschikt voor presentaties, seminars, filmvoorstellingen etc.

Zaal 4
Zaal 4 is onze een na kleinste zaal en biedt plaats aan 55 personen. Deze zaal kent een andere sfeer dan de andere zalen door de groene stoelen. Zeer geschikt voor een besloten bijeenkomst, lezing of presentatie.

Zaal 5
Zaal 5 is onze nieuwste zaal en biedt plaats aan 26 personen. Het interieur van zaal 5 past uitstekend bij de bijzondere bouw van het Louis Hartlooper Complex, maar beschikt over de nieuwste technieken en comfortabele en luxe stoelen met klaptafeltjes. De zaal is zeer geschikt voor cursussen en besloten bijeenkomsten.